056/25 57 00 info@bioarmor.be

Waterzuivering

Bio Armor Belgium is tevens uw specialist in waterzuivering. Na analyse van het afvalwater wordt samen met de klant een grondige studie gemaakt om de best mogelijke technieken te selecteren en zo te komen tot het effluent dat vereist is in het kader van lozen of hergebruik. Hierbij wordt maximaal gestreefd naar een concept waarbij zowel de totale investeringskosten als de lopende werkingskosten voldoen aan de wensen van de klant. 

Geen enkele situatie is dezelfde. Het grote voordeel van Bio Armor Belgium is daarom ook dat we onafhankelijk opereren en dus echt op zoek gaan naar de technieken die in iedere specifieke situatie tot de beste oplossing kunnen leiden voor de klant. Door de jarenlange ervaring en expertise die opgebouwd is samen met gerenommeerde partners kan Bio Armor Belgium u steeds de kwaliteit leveren die u wenst.

Indien  u een probleem heeft met betrekking tot de afvalwaterbehandeling op uw bedrijf, aarzel niet ons te contacteren. Wij beschikken over een ervaren team en eigen onderzoekslabo om de nodige ondersteuning  te kunnen bieden. Deze ondersteuning kan bestaan uit het opvolgen van bestaande  installaties, het doorlichten en optimaliseren van de  verschillende zuiveringsstappen, het uitwerken van een volledig concept op maat tot en met het realiseren van het volledige project.