056/25 57 00 info@bioarmor.be

Waterzuivering

Bio Armor Belgium is tevens uw specialist in waterzuivering. Na analyse van het afvalwater wordt samen met de klant een grondige studie gemaakt om de best mogelijke technieken te selecteren en zo te komen tot het effluent dat vereist is in het kader van lozen of hergebruik. Hierbij wordt maximaal gestreefd naar een concept waarbij zowel de totale investeringskosten als de lopende werkingskosten voldoen aan de wensen van de klant. 

Keine Situation ist die gleiche. Der große Vorteil von Bio Armor Belgium ist daher, dass wir unabhängig agieren und wirklich nach den Techniken suchen, die in jeder spezifischen Situation zur besten Lösung für den Kunden führen können. Dank jahrelanger Erfahrung und Fachkenntnis, die zusammen mit renommierten Partnern aufgebaut wurden, kann Bio Armor Belgium immer die Qualität liefern, die Sie wollen.

Indien  u een probleem heeft met betrekking tot de afvalwaterbehandeling op uw bedrijf, aarzel niet ons te contacteren. Wij beschikken over een ervaren team en eigen onderzoekslabo om de nodige ondersteuning  te kunnen bieden. Deze ondersteuning kan bestaan uit het opvolgen van bestaande  installaties, het doorlichten en optimaliseren van de  verschillende zuiveringsstappen, het uitwerken van een volledig concept op maat tot en met het realiseren van het volledige project.